27 Mayıs Devrimi Anma Töreni'ne Çağrı

Türkiye’nin emperyalizmin işbirlikçisi faşizm özentisi; meşruiyetini yitirmiş DP iktidarına karşı yükselen gençlik ve halk hareketleri sonucu oluşan 27 Mayıs 1960 Devriminin 56. Yıldönümünde 27 Mayıs 2016 Cuma günü Saat 12.00 de Taksim Anıtına çelenk konularak Saygı Duruşu ve ve İstiklal Marşı söylenecek ve ardından basın açıklamamız yapılacaktır.

68 Kuşağına mensup ve 68'liler Birliği Vakfı Üyeliği sorumluluğuna sahip bütün Devrimci Arkadaşlarımızı; Dostlarımızı, bütün yurtseverleri Cumhuriyet Devrimimizin kuruluştaki rotasına çevirmeye yönelik çabaları yoğunlaştıran; aydınlanma, özgürlük ve bağımsızlık rüzgarlarını yeniden Yurdumuzda estiren ve 1961 Anayasasını Ülkemize kazandıran bu önemli olayın yıldönümünde yaptığımız anma etkinliğine katılarak destek ve katkı vermelerini önemle talep ediyoruz.

Yaşasın Tam Bağımsız ve Gerçekten Demokratik Türkiye!

• 13254662_1754013004821520_3962009221827554264_o
  • 13315310_1754012914821529_1693460374481662321_n