Necmi Koç'un Vefatı

DEĞERLİ ARKADAŞLAR,

68LİLER VE 68LİLER BİRLİĞİ VAKFI ÜYELERİ,

1974 YILINDA BİR GREVDE TANIŞIP YOLDAŞIMIZ VE SONRA DA ÖRGÜTLÜ ARKADAŞIMIZ VE VAKFIMIZ ÜYESİ OLAN NECMİ KOÇ İLE 42 YILDIR SÜREN EYLEMLİ BİRLİKTELİĞİMİZ, 29 TEMMUZ 2016 CUMA SAAT 02.30 DA İKİ YILDIR MÜCADELE ETTİĞİ O MENHUS HASTALIK NEDENİYLE YAŞAMININ SONA ERMESİ VE SONSUZLUĞA ERİŞMESİ İLE SONA ERMİŞ BULUNUYOR.

(TEP) TÜRKİYE EMEKÇİ PARTİSİ, SONRASI; 1974- 1980 DEVRİMCİ SÜRECİNDE Kİ ANTİ-FAŞİST MÜCADELESİNDE, 12 EYLÜL DARBESİNDE, SULTANAHMET VE SELİMİYE'DEKİ TUTUKLULUKLARINDA, 68LİLER BİRLİĞİ VAKFI ; CUMOK VE CUMHURİYET GÖNÜLLÜLERİ SÜREÇLERİNDE;

İSTANBUL'DA, ANADOLU'DA, TRAKYA'DA YAPTIĞIMIZ AMAÇLI YURT GEZİLERİNDE, ÖRGÜT TOPLANTILARINDA, CUMHURİYET MİTİNGLERİNDE, ANADOLU’DA SÜREN UZUN YOLCULUKLARDA, FABRİKA İŞGAL, GREV VE DİRENİŞLERİNDE, SAROS'TA, SELİMİYE'DE.....

BİNLERCE ORTAK ANI, DOSTLUKLAR, EMEK VE TER DÖKÜLMÜŞ, RİSKLER ALINMIŞ GÜNLER VE GECELER...

HEPSİ SIRA SIRA DİZİLDİ...

CANIYLA, KANIYLA, SABIRLI VE SONSUZ ENERJİSİYLE; BULUNDUĞU HER YERDE ORTAYA KOYDUĞU VARLIĞI VE DEĞERLİ KATKILARIYLA, İNSANLIĞIYLA; GÖNLÜMÜZDE KURDUĞU TAHTTA BİZLER YAŞADIKÇA YAŞAYACAKTIR.

SELAM OLSUN ONA VE ONUN GİBİLERE...

SÜREKLİ ÇALIŞAN, VEREN VE ÖNE ÇIKMAYA HİÇBİR ZAMAN YELTENMEYEN SIRA NEFERLERİNE...

NAMIK KEMAL BOYA

68LİLER BİRLİĞİ VAKFI YK BAŞKANI